بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

دانلود بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان , دانلود فوری بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان ,  بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان کامل و قابل ویرایش

  نان
,ارتقای كیفیت نان
,پارامترهای کیفی نان
,بهبود كیفیت نان
,دانلود مقالات رشته صنایع غذایی
,بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان
,دانلود مقاله راهكارهای ارتقای كیفیت نان
,دانلود مقالات صنایع غذایی

بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم در کشور ما میباشد و پارامترهای کیفی نان نقش مهمی در سلامتی و رضایت مصرف کنندگان دارد، لذا بمنظور شناخت وضع موجود و ارائه راهکارهای بهداشتی برای بهبود کیفیت نان، مطالعه حاضر در ارتباط با استان اردبیل انجام گرفته است

مشخصات فایل

تعداد صفحات 26
حجم 0/79 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc

توضیحات کامل

دانلود مقاله رشته صنایع غذایی

بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

(مطالعه موردی:استان اردبیل)
 
 
مقدمه 
نان یكی از ارزانترین و مهمترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در كشورهای پیشرفته از میزان مصرف نان كاسته شده است، لیكن نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم كشورهای مختلف و بویژه اقشار كم درآمد جامعه را تأمین می كند .در کشور ما نیز نان بعنوان اصلی ترین منبع تغذیه مردم، نقش ویژه ای در الگوی تغذیه ای ایفا می کند و علیرغم تغییرات اساسی و ایجاد تنوع در مواد خوردنی ، کماکان ماده اصلی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی است و بخش عمده‌ای از نیازهای انرژی و پروتئین بدن افراد را تأمین می ‌کند، بطوری که روزانه حدود 50- 40 درصد انرژی دریافتی و 45 درصد پروتئین مصرفی در جامعه ما از طریق نان تأمین می ‌شود. 
 
ضایعات گندم، آرد و نان یكی از مشكلات مهم كشور ما است كه ظاهراً همه از آن اطلاع دارند و برای كاهش آن تلاش می‌كنند ولی واقعیت آن است كه مسئولین ذیربط  هنوز عمق و اهمیت واقعی مشكل را در نیافته‌اند. اگر درك دقیق و عمیق از این مشكل وجود داشت برنامه‌ریزی بهتری برای استفاده از علوم و تكنولوژی در مراحل تولید گندم و آرد و تهیه نان و توزیع آن صورت می گرفت.
 
از نقطه نظر اقتصادی، بالاترین میزان یارانه کشور به نان اختصاص دارد و این در حالیست بنابه اظهارات مسئولین و دست‌اندركاران و گزارشهای روزنامه‌ها حدود 20 تا 25 درصد نان تولیدی برای مصرف انسان، بصورت های مختلف دورریز شده و یا از چرخه مصرف صحیح خود خارج می‌شود و به این ترتیب  سالیانه میلیاردها تومان ضرر و زیان به بودجه جاری دولت وارد می آید. از طرف دیگر این ضایعات به طرز نامناسبی و در شرایط کاملاً غیربهداشتی جمع آوری و به مصرف غذای دام از جمله گاو می رسد که با توجه به کپک زدگی بخش قابل توجهی از این ضایعات و تولید مایکوتوکسین های مختلف نظیر افلاتوکسین ها که از سموم قارچی بوده و دارای خاصیت سرطانزایی برای انسان و دام می باشند، وارد شیر و دیگر فرآورده های لبنی شده و موجب بروز مشکلات بهداشتی عدیده برای مصرف کنندگان می گردد.
 
با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم در کشور ما میباشد و پارامترهای کیفی نان نقش مهمی در سلامتی و رضایت مصرف کنندگان دارد، لذا بمنظور شناخت وضع موجود و ارائه راهکارهای بهداشتی برای بهبود کیفیت نان، مطالعه حاضر در ارتباط با استان اردبیل انجام گرفته است.  
 
 
 
کلمات کلیدی:

نان

ارتقای كیفیت نان

پارامترهای کیفی نان

 
 

تعریف نان

نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند.در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی از نان را عرضه می نمایند. 
 
نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنند که به کمک خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می پزند.  معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می روند. 
 
 
 
فهرست مطالب
 
1- مقدمه …………………                    2
2- تعریف نان……………..                   3

3-  ور آمدن خمیر نان…….                   4

4- تاریخچه نان……………                  4

5- نان در فرهنگ های مختلف …………………………..                   5

7- مقایسه سرانه مصرف نان در ایران و جهان……………..                   5

8- سرانه مصرف نان در استان                   6        

9- جایگاه یارانه آرد و گندم در کشور………………….. ..                  7

10- ضایعات نان……………                   8

11- میزان ضایعات انواع نان………………………….  ..                    9

12- عوامل موثر در عدم کیفیت نان……………………….                   9

13- صنعتی شدن ؛ راه برون ‌رفت ضایعات نان‌ …………….                   15  

14- سیاستهای جدید دولت در حمایت از تولید نان صنعتی ….                   17

15- نتیجه گیری و پیشنهاد ….                   18
16- منابع  ……………………………………………………………………… …….                       23
17- پیوست ها …………………….                      24
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

آی پی پی تی را به خاطر بسپارید و بهترین و سالم ترین فایل ها را برای شما از کل وب جمع آوری کردم

و هر لحظه از طریق تلگرام یا پیامک در نهایت تماس در خدمت کاربران برای پاسخگویی هستیم 

به بزرگترین بانک دانلود مقاله پاورپوینت نمونه سوال پرسشنامه پایان نامه  و پیشینه و فایل های گرافیکی خوش آمدید 

آی پی پی تی را به خاطر بسپارید و بهترین و سالم ترین فایل ها را برای شما از کل وب جمع آوری کردم

و هر لحظه از طریق تلگرام یا پیامک در نهایت تماس در خدمت کاربران برای پاسخگویی هستیم

💡

شماره پشتیبانی سایت آی پی پی تی  09214087336

دانلود بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

دانلود بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

دانلود بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

دانلود بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

دانلود بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان , دانلود بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان , دانلود بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان , فایل بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان , قابل ویرایش بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان , پکیج بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان,  بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان , فایل بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

پر فروش ترین قالب های وردپرس 

دانلود رساله معماری   پروپوزال

فروشگاه فایل   همکاری در فروش فایل

بهترین سیستم همکاری در فروش 

دانلود پیشینه پایان نامه

 دانلود بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

 پکیج بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

 خرید بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

 سایت بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

بهترین بررسی راهكارهای ارتقای كیفیت نان

دانلود طرحواره درمانی دانلود پیشینه تحقیق دانلود گزارش کارآموزی فروشگاه ساز فایل رایگان همکاری در فروش با پورسانت بالا دانلود پرسشنامه
دانلود تحقیق دانلود مقالات اقتصادی مقاله در مورد ایمنی چارچوب نظری تحقیق خرید کاندوم خرید ساعت مچی مردانه
دانلود افزونه وردپرس دانلود تحقیق آماده سایت دانلود پاورپوینت مقالات مدیریتی میزان درآمد همکاری در فروش فایل کسب درآمد دانشجویی